Rólam

Miért válassz engem?

Valóban keresőoptimalizát, mobilbarát weboldalak

A reszponzív, mobilbarát kialakítás ma már alap követelmény. Az emberek nagy része valamilyen mobil eszközről - telefon, tablet - használja az internetet, ezért fontos, hogy ezeken is jól nézzen ki az oldalad.

Letisztult dizájn

Letisztult, áttekinthető megjelenés a jó kezelhetőség és a könnyű eligazodás érdekében.

Keresőoptimalizált

Így könnyebben találnak rád az érdeklődők.

demo-attachment-342-Group-29
demo-attachment-264-Group-9279
Hajek Művek - weboldal készítés rövid határidővel
Hajek Művek - weboldal készítés rövid határidővel
Hajek Művek - weboldal készítés rövid határidővel - Hajek Attila

Üdvözöllek, Hajek Attila vagyok!

Weboldalak készítése 2008 óta

Közel 15 éve foglalkozom különböző weboldalak készítésével. Az évek során összegyűjtött tapasztalataimnak köszönhetően olyan weboldalakat készítek, amelyek a látogatók számára könnyen kezelhetőek és élvezetesek.

Reszponzív design és letisztult felület

Fontos számomra, hogy a weboldalak reszponzív designnal rendelkezzenek, ami azt jelenti, hogy minden eszközön, legyen az asztali számítógép, laptop, tablet vagy mobiltelefon, optimális felhasználói élményt nyújtanak. Emellett arra törekszem, hogy a weboldalak letisztult felülettel rendelkezzenek, amelyek átláthatóak és könnyen érthetőek. Az elmúlt évtizedekben rengeteg weboldalt készítettem már, és mindig nagy hangsúlyt fektetek az egyedi igényekre szabott tervezésre és a letisztult, könnyen kezelhető felület kialakítására.

Keresőoptimalizálás és felhasználói élmény

A weboldalak készítése során nagy figyelmet fordítok a keresőoptimalizálásra, ami segít az ügyfeleknek megtalálni a vállalkozásod az interneten, emellett segít a keresőkben való minél jobb helyezés elérésében. A felhasználói élmény javítása érdekében a weboldalakat felhasználóbarát módon tervezem, és gondoskodom arról, hogy az oldalak gyorsan betöltődjenek, és minden információ könnyen elérhető legyen.

A weboldalaim elkészítéséhez a WordPress rendszert használom, mivel ez egy könnyen kezelhető és rugalmas platform, amely lehetővé teszi az oldalak egyszerű karbantartását és bővítését is.

Ha Önnek is fontos a professzionális megjelenés és az ügyfelei elégedettsége, akkor vegye fel velem a kapcsolatot, és segítek Önnek abban, hogy egy hatékony és sikeres weboldalt hozzunk létre az Ön vállalkozásának.